Rentmeester Noord-Holland

Noord-Holland ... het is niet eenvoudig het hart van deze provincie in een paar woorden te vatten.

Er zijn duinen, polders en veenweidegebieden. En er is water, heel veel water. Maar van Noordzeekust tot IJsselmeerkust vertoont dit gebied van de duinen tot en met West-Friesland ook grote contrasten. Zo kunnen dynamische, stedelijke gebieden bestaan naast ongerepte, schilderachtige dorpjes. Haarlem is de hoofdstad. De Regio Amsterdam is de grootste magneet met ruim 830.000 inwoners en ca. 93.000 bedrijven.

Beeldbepalend in Noord-Holland is de agrarische sector. Ruim 5.000 agrarische bedrijven zijn actief op ca. 60% van het totale grondgebied. De agrisector biedt werk aan ruim 100.000 mensen. Met een decor van bloembollenvelden, akkerbouwgebieden, weidegebieden en een vooruitstrevende glastuinbouwsector vormt de agrarische sector een visitekaartje voor de provincie.

 

Erwin van den Berg

Uw rentmeester in Noord-Holland:

Ing. H.J.W. (Erwin) van den Berg is rentmeester NVR, gecertificeerd makelaar agrarisch vastgoed (VastgoedCert) en gecertificeerd commissaris – toezichthouder.

Opleiding: Nyenrode Business Universiteit (Commissarissencyclus), PBNA Grondverwerving en Schadeloosstelling en Hogeschool Van Hall Larenstein (Beheer Vastgoed/ Rentmeesterij)
Ervaring: ruime ervaring in bestuur en management bij gebiedsontwikkeling en (agrarische) vastgoedzaken. Vanaf 1995 werkzaam als rentmeester.
Bestuursfuncties: o.a. Agrarische Stichting Blaricum, Hollands Particulier Grondbezit en lid Raad van Toezicht Stichting Waddengroep.
Lid NVR, ingeschreven bij VastgoedCert

Gespecialiseerd in

Gebiedsontwikkeling, ruilverkaveling en kavelruil, beheer agrarisch vastgoed.

Rentmeester podcast

Sint Janstraat 30, 1251 LB Laren NH, tel. 035 - 531 09 22