Rentmeesters.nl verder als coöperatie

20 juli 2024

Medio 2017 stak een aantal zelfstandig opererende rentmeesters de koppen bij elkaar. Onder het motto “twee weten meer dan één” besloten zij hun krachten en expertise te bundelen.

Januari 2018 was het platform Rentmeesters.nl een feit, met deze website als verbindend medium naar de buitenwereld.

Door de landelijke spreiding van de leden bestrijkt rentmeesters.nl bijna geheel Nederland. Een van de doelstellingen van het platform is kennis delen en kennis uitwisselen ten gunste van de opdrachtgevers van de leden. Omdat elk van de leden een eigen specialisatie heeft, is de gebundelde kennis binnen het samenwerkingsverband heel stevig.

Coöperatie Rentmeesters.nl
Nu de leden inmiddels twee jaar op deze manier opereren is besloten het platform te formaliseren naar een coöperatie. Enerzijds om de samenwerking te bestendigen, anderzijds om opdrachtgevers meer duidelijkheid te bieden.

Bijna geheel Nederland
Zoals we eerder schreven is de coöperatie in bijna geheel Nederland vertegenwoordigd. In de provincies Groningen en Zeeland hebben we nog een vacature.

Rentmeesters (bij voorkeur rentmeesters NVR) die overwegen zich aan te sluiten bij Rentmeesters.nl kunnen contact opnemen met het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06 51 12 55 31) of met één van de aangesloten leden.