De trots van de rentmeester

16 juni 2024

In de afgelopen maanden werd de term ‘trots’ veelal geassocieerd met demonstrerende boeren. Wij rentmeesters van Rentmeesters.nl zullen niet snel op de barricaden staan.

Wij zijn meer gewend om op de achtergrond te functioneren en advieswerk te verrichten. Ook spreken wij niet gauw uit trots te zijn op ons werk en het vertrouwen van onze opdrachtgever.

Na ruim twee jaar actief te zijn binnen ons samenwerkingsverband, Rentmeesters.nl, maak ik van de gelegenheid gebruik trots uit te spreken over onze vruchtbare kennisdeling en publicatie van interessante blogberichten. Zeker niet minder trots zijn wij op onze opdrachtgevers die heel veel interessante vraagstukken en opdrachten hebben waar wij graag ons steentje aan bijdragen om tot een oplossing te komen. Of het nu om een taxatie gaat of om de verwerving van een perceel grond voor een andere bestemming. De uitdaging ligt in de regel bij de meer ingewikkelde vraagstukken waar wij met ons netwerk altijd een passend antwoord op hebben.

De rentmeesters van Rentmeesters.nl  wensen u en al onze relaties fijne feestdagen en een succesvol 2020. Een nieuw jaar om trots op te zijn.

Jack Ritsema

Jack Ritsema is lid van Rentmeesters.nl in de provincie Flevoland

Reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.